Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Τελειοτητα



Ωπα..η μεγαλυτερη ψυχεδελικη ποπ μπαντα του πλανητη..το τελειο,το γαματο,αυτο ακριβως που ελειπε..
Τους ανακαλυψα απο τοτε που βγηκε το ντεμο τους πριν 3 χρονια.
Καλυτερη μπαντα στο ειδος της δεν υπαρχει,πιο συναισθηματικα σωστα δομημενη ποπ δεν θα βρεις εκει εξω,οσο και να ψαξεις.
Ενα μεγαλο μειονεκτημα της μπαντας ειναι οτι διακινουν μονοι τους το αλμπουμ με αποτελεσμα να μπορεις να αποκτησεις το αλπουμ μονο με παραγγελια.
2ον.διαολε θα μπορουσανε να ειναι η μεγαλυτερη μπαντα της δεκαετιας αλλα προτιμησανε τον μοναχικο,τον δυσκολο δρομο,τον δρομο που λεει καντο μονος σου και κατεκτησε τον κοσμο μονο σου..
3ον-κριμα και αδικο να γνωριζουνε μονο στην αμερικη την μπαντα και στην ευρωπη ο γνωστος μικρος κυκλος των ψυχεδελαδων και απανταχου φαν της ψυχεδελειας..
Τεσπα..το αλμπουμ τους λεγεται mono in vcf-mono in vcf,κυκλοφορησε το 2008 απο τους ιδιους,αν θελετε μπορειτε να παραγγειλετε το αλμπουμ απο δισκοπωλειο και θα σας ερθει ακριβως στα 14 ευρω..αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω.
Εκτιμουσα αυτη την μπαντα απο τοτε που βγηκε το αλμπουμ τους και θελω να τους πω οτι δεν τους ξεχνω και οτι τους λατρευω και περιμενω το δευτερο αλμπουμ με τρελη προσμονη..
Απο τις στιγμες που η ποπ μουσικη μπηκε στο χρονοντουλαπο γυρισε πισω στο 60 και το εκανε ισως με τον καλυτερο τροπο..ενα αλμπουμ με τα ολα του,με ψυχη και αρχιδια μεχρι το κοκκαλο,με ψυχεδελεια μπολικη για 100 ζωες,με συναισθημα που θα σου ραγισει τον μικροκοσμο που ζεις,οχι δεν ειναι τα παντα ολα,ειναι ισως η καλυτερη ψυχεδελικη ποπ στιγμη της 20ετιας..
Παρτε μια γευση μην ντρεπεστε...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

RITUAL OF 1000 HIDDEN SUNS