Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

The You and What Army Faction-Vent



Μια μπάντα περίπτωση..
Οχι για τον λόγο οτι τραγουδάει και παίζει κιθάρα το διάσημο τσογλάνι με το ψευδώνυμο Raggedy Man..
Θα φτάσω και εκεί...
Από αυτά τα λίγα που ξέρω(γιατι ως γνωστόν δεν θέλω να μπώ και να διαβάσω για αυτούς)αυτα τα κάνουν τα Μ.Μ.Ε,εδώ θα μιλήσουν τα αυτιά μου και η καρδιά μου,αν πιστεύεις αναγνώστη οτι πρέπει να ακούς αλλιώς μουσική γύρνα στα μπουζούκια σου και στις ξανθιές μπίμπο σου.
Λοιπόν.
Θα μίλαγα για περίπτωση πολλών ναρκωτικών και ψυχολογικών προβλημάτων αλλά και αυτό πια είναι πολύ κοινότοπο΄.
Πρώτα απ'ολα το κοριτσάκι στο εξώφυλλο.
Δεν μπορώ να το καταλάβω,παίζεις μουσική για παρανοικούς και πρεζάκια ζόμπι και στο εξωφυλλο μου έχεις ένα κοριτσάκι...
Στο ζουμί τώρα..

When It Comes To Adultery, I Am My Own Genre


What the Fuck???
Motherfuckers,πολύ καλή εκκίνηση για να ανάψεις ένα τσιγάρο και να φορέσεις άσπρη ρόμπα ψυχιατρείου και να χορεύεις στο μπαλκόνι με  ακούστικα στα αυτιά και τα αρχίδια σου να κρέμονται πέρα δώθε σαν ρολοί μεσαιωνικού σπιτιού.
Βασικά επειδή είναι έλληνες και αυτό είναι πολύ γαμημένη κοινοτοπία να την αναφέρεις,αλλά επειδή είναι έλληνες και τα σκοτάδια τους καλά κρατούν(δεν ξέρω ποιός διάολος γράφει τα τραγούδια στην μπάντα και ποιός μιξάρει)αλλά η δόση,πρέζας,χάπια,παράνοια,ξερνάω μέσα στο στόμα σου είναι αρκετά σωστή, αυτό απο μόνο του είναι αρκετό.



I Welcome These Chest Pains


Ίντρο αλα radiohead και στην συνέχεια κάψιμο κάθε πιθανου ζωντανού οργανισμού στα σάπια πνευμόνια σου,κιθάρα να παίζει με το reverse delay και να την χαιδέυει σαν παρθένο μουνάκι και στην συνέχεια μια φωνή που σχεδόν σου ψυθυρίζει στο αυτί πράγματα από τον βόθρο κολασμένων ψυχών και αμαρτιών,ε και όταν σκάνε τα ντράμς και η μπασίλα απλά θέλω να υποκλιθώ για ένα από τα καλύτερα κομμάτια ψυχασθένειας και λύπης που έχω ακούσει ποτέ μου.



 Magic As A Recreational Drug

Τα ναρκωτικά εδώ παίρνουν και περισσεύουν λογικά,ψυχεδέλεια και αντίδραση τι άλλο θέλετε να σας πώ,σαν bad trip και εφιάλτης μαζί.
Σεξουαλικό όργιο σε όνειρο με τις οσμές και τα αγγίγματα,όχι πούτσες και μουνιά έξω,μόνο φίδια και κομμένα κεφάλια.
Anyway εγώ το άκουσα αυτό το EP και μου άρεσε πολύ γιατί είναι πολύ διαφορετικό και ας είναι σαν soundtrack για τον χειροτερό σου εφιάλτη.
Ακούστε το βράδυ και αν αντέξτε να με χέσετε.

Υ.Γ:O Raggedy Man είναι μια μορφή της μπλογκόσφαιρας,ένας τύπος που υποστηρίζει οτι ο ίδιος είναι τέχνη και οτί να πάει να γαμηθεί η κρίση,ο ίδιος είναι τέχνη όμως γιατί είναι ένας αρχιτέκτονας των σκέψεων του και του λόγου του και κάθε φορά που τον διαβάζω γουστάρω την ζωή μου.

Αγοράστε το vent για να κόψτε τις μαλακίες.

3 σχόλια:

  1. Πλάκα πλάκα οι περιγραφές είναι πολύ εύστοχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε έχω ευχαριστήσει ποτέ για όοολες αυτές τις μουσικές που ανεβάζεις???
    Όχι...
    Σ'ευχαριστώ.Και το εννοώ.Να'σαι καλά ( και εννοείται να συνεχίζεις να ανεβάζεις )!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

RITUAL OF 1000 HIDDEN SUNS