Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

The Mongrelettes Live at Tribe Bar 16/12/11



Ok οι Mongrelettes(οι Θυληκές The Coral όπως μου αρέσει εμένα να τις αποκαλώ),μην ξεχνάμε οτι έχουνε και ένα αγόρι στην μπάντα που προφανέστατα έχει δώσει το στίγμα του με τις φαρφιστικές εξάρσεις και τα ψυχεδελικά grooves του.
Λοιπόν οι Μongrelettes είναι μια παρέα,είναι φίλοι,αγαπάνε αυτό που κάνουνε,έχουνε μεράκι και έχουνε τα τραγούδια,σε έναν ιδανικό κόσμο θα μιλάγαν κάποιοι για μία απο τις καλύτερες ρετρό μπάντες της ευρώπης.
Προσωπικά για εμένα έιναι.
Γιατί αυτό που βίωσα την παρασκευή στο Tribe μπορώ μόνο να το περιγράψω σαν έκσταση,μερικοί θα πούνε για τον ήχο,οτί δεν ήταν τόσο καλός,fuck that,ήταν γαμώ.
Το έχω ξαναπεί μια μπάντα χαρακτηρίζεται όταν έχει ψυχή σε αυτό που κάνει,νομίζω πως αυτό το έχουνε και με το παραπάνω.
Με λίγα λόγια απλά να περιγράψω πως χειρίζονται τα 60's στα δάχτυλα,τα τραγούδια τους είναι καθαρόαιμα Garage and Psychedelic Pop anthems,αλήθεια παίζει να  ήτανε και το καλύτερο live της χρονιάς που είδα φέτος.
Η Μαρια στα φωνητικά μια απίθανη performer που άλλωτε η κραυγή της μας ισωπέδωνε και άλλωτε η γλυκιά της φωνή μας έκανε να χορεύουμε με την ψυχή μας(στα συν τα γυαλιά που ήτανε σήμα κατατεθέν χρονομηχανής πίσω στο 60,της ταίριαζε κιόλας),
Επίσης τεράστια εύσημα στην κοπέλα στο μπάσο και στην μικροσκοπική και απίθανη ντράμερ,η φαρφίσα μοναδική και αλάνθαστη(όλο το ατού της μπάντας),η κιθάρα ήρεμη δύναμη και συγκεντρωμένη έδινε τις κοφτερές κιθάρες που σε διαπερνούσαν σαν ηλεκτρικό ρεύμα.
Mοναδικές και συγκλονιστικές οι Mongrelettes.
Όπως είπε και ο φίλος μου ο δημήτρης που για πρώτη φορά παρακολούθησε Garage 60's σχήμα.ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ,το ευχαριστήθηκα man,σε ευχαριστώ.
Σας ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

RITUAL OF 1000 HIDDEN SUNS