Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Miles Kane-Colour of the trap

Ok θα το παίξω Raggedy man για μια μέρα...
Είναι απόγευμα και είναι και παράσκευη αλλά για κάποιον λόγο δεν θές να χτυπήσει το κινητό σου,δέν θές να χύσεις στα καινούρια σου σεντόνια,προτιμάς να ξέρεις οτι τα υγρά της κάνανε αυτο τον λεκέ.
Fuck τι είναι αυτό πάνω στο τραπέζι? ααα Miles Kane και φάτσα McCartney στο εξώφυλλο.
Χτυπάει το κουδούνι(είσαι με το βρακί και το πουλί σου σηκωμένο και μόλις έχεις ανοίξει ένα πολύ ωραίο κρασί) και ναι είναι αυτή(η μια και μονάδικη που σου εξυπηρετεί την φαντασία σου όταν λείπει τα σ/κ ο γκομενός της.
Προφανώς και της προσφέρεις κρασί και προφανώς στο πέμπτο ποτήρι σού παίρνει πίπα και της πιάνεις τα βυζιά,κάνεις μία απότομη κίνηση και το κρασί σου χύνεται πάνω στο cd του Miles Kane (φτου ρε πούστη ουτέ καν το έχω ακούσει ακόμα).
Μωρό μου για βάλε αυτό το δισκάκι να παίξει.
Ναί έλα να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε(πίπα is continued)..
.......................................................................................40 λεπτά και κάτι αργότερα(γάμα το δεν μπορώ να τελειώσω με τίποτα)...
Ούτε κάν μου σηκώθηκε με τον Miles Kane που αυτό μας εξηγεί 2 πράματα
1.Απίστευτα βαρετός δίσκος
2.2 καλές στιγμές σε όλο τον δίσκο.......Με βαρέθηκε πάει να φύγει της λέω μην φέυγεις,βάζω στα γρήγορα το καινούριο ep των The Fresh and Onlys

............Halleluia...ο Λάζαρος σηκώθηκε...τα υπόλοιπα φανταστείτε τα...adios..

3 σχόλια:

  1. Όταν δεν παίζει σηκωμάρα, δοκίμασε το "Rise Above" των Black Flag. Επανάστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελπιζω να καταλαβατε οτι ειναι η λατρεια μου απεναντι στον bucowski το κειμενο...δεν ειναι αληθινο..αλλα black flag ποτε στο σεξ..δεν ειμαστε 16 πια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή