Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

situations,poplie season 2,radio shows,women and my drunken haze

Νομιζω πως οφειλω να σας πω μερικα πραματα για εμενα..
Αληθεια ειναι οτι στεναχωριεμαι λιγο που δεν διαβαζει παραπανω κοσμος αυτο το blog αλλα ξερω τουλαχιστον πως αυτοι που το διαβαζουνε το εκτιμανε και αγαπανε αυτο που κανω..
Εντελη οσο μεγαλωνω συνειδητοποιω πως οτι κανω απο δω και περα ειναι  συγκαταθεση ψυχης.
Μολις εχω μετακομισει σε ενα σπιτι στα εξαρχεια,πριν εμενα σε μια περιοχη ακριβως διπλα στην θαλσσα,ομως ηξερα οτι εχω την αναγκη να ερθω να κλειστω αναμεσα σε γκριζα κτιρια για να βαλω μετρα και σταθμα στον ρομαντισμο μου,κατι που ακομα δεν εχει γινει.
Εχω μια εκμπομπη στον www.poplie.eu,ενα ιντερνετικο ραδιο που το ξεκινησε ενας απιστευτος ανθρωπος ο oksikemia που ειναι συνιδιοκτητης του seagazing.blogspot.com.
Να πω την αληθεια μου δεν ειχα ποτε σκοπο να κανω εκμπομπη αλλα ειχα την αναγκη ολη αυτη την  μουσικη που ακουω να την μοιραζομαι και με αλλους και ετσι ξεκινησα να κανω εκμπομπες εκει με σκοπο την απολυτη ελευθερια εκφρασης του λογου και της μουσικης,επισης ητανε και η πρωτη φορα που ξεστομισα στον αερα την φραση Ψυχη και Αρχιδια..
Ητανε ενας ορισμος που παντοτε αγαπουσα να λεω προσδιοριζοντας καταστασεις και ανθρωπους,πιο πολυ ομως για την μουσικη,παντα λατρευα τους μουσικους που στα λαιβ τους δινανε την ψυχη τους..
Καθε δευτερα τα μεσανυχτα γινεται η εκμπομπη ακριβως στον www.poplie.eu αν πιστευετε σε εμενα και στην μουσικη που προσφερει αυτο το blog να μπαινετε να ακουτε,ξερω οτι θα σας αρεσει...
Για γυναικες δεν θα μιλησω,τα χω κανει σκατα,μη ικανος να μοιρασω την αγαπη μου και τον ερωτα μου κρεμασμενος απο λαθη του παρελθοντος και του παροντος,ευτυχως ομως για αυτο τον μαιο του 2010 συναντησα την σοφια και πραγματοποιησε τα πιο τρελα μου ονειρα,τραγουδησε για εμενα οπως ειχε κανει και ο ανσετ στον αρχιτραγουδιστη του orson scott card(ωραιο βιβλιο να το διαβασετε)..
Κεφαλαιο My Drunken haze.
5 τραγουδια σε 5 μερες,ναι καμια φορα τα πιο ωραια τραγουδια γραφονται μεσα σε 5 λεπτα,ετσι και εγινε με την σοφια.,πολλοι απο εσας εχετε ακουσει τα περισσοτερα..ετοιμαζομαστε για το πρωτο μας live σιγα σιγα,δεν γνωριζουμε κανεναν απο την κλικα της ελληνικης αγγλοφωνης σκηνης,μια σκηνη που ισως πνιγει απο τον ιδιο της τον εγωισμο στο τελος αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια,ομως προσπαθουμε,ηδη αρκετος κοσμος μας υποστηριζει και μας αγαπαει για αυτο και εμεις θα κανουμε αυτο το live..απο κατω σας αφηνω το καινουριο μας ημιτελες τραγουδι με τον τιτλο paper planes.
Θα τα λεμε καθε δευτερα στον poplie και σιγουρα σε καθε καινουριο post που θα σας γραφω..να στε καλα και να προσεχετε τους εαυτους σας,με παρα πολλη αγαπη..Σπυρος


my drunken haze-paper planes



3 σχόλια:

  1. εμένα πάντως το κομμάτι μου άρεσε. Πολύ.
    και θα έρθω και στο live αρκεί να μην το κάνετε Τρίτη ή Τετάρτη που με μαστιγώνουν στη δουλειά και δεν με αφήνουν να φύγω πριν τις 12 τα μεσάνυχτα!
    πάω να ξανακούσω το κομμάτι τώρα. καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γειαα
    καταφερα κ θυμομουν τ ονομα τ μπλογκ σ κ σ βρηκα
    ακουσα κ μουσικη σας κ αγαπησα πλ:)

    κατερινα απ χθες-που μενω στη γωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. wwww...se eyxaristoume poly..aporw pws vrikes to blog..katorthoma..se eyxaristoume poly..mallon syntoma tha ginei to rpwto mas live...tha to anakoinwsoume..thanks!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

RITUAL OF 1000 HIDDEN SUNS