Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

let me introduce myself

let me introduce myself-ονομαζομαι σπυρος-στα 11 μου ακουσα για πρωτη φορα stone roses,στα 13 μου αγορασα το be here now kai στα 22 μου αγορασα joy division και ας τους ειχα ακουσει απο τα 14.
Θα ειμαι ειλικρινης μαζι σας.αγαπαω την μουσικη και τις γυναικες οσο τιποτα αλλο σε αυτο τον κοσμο,επισης τις ταινιες και τουσ ανθρωπους με χιουμορ..
πιστευω στον ορισμο του δωσε χαρα παρε χαρα γιατι αλλωστε ενα ειναι το νοημα να ζεις και να μοιραζεις χαρα και ασ μην το νιωθεις παντα,και ασ γαμιεται η κοινωνια αναποδα,σημασια εχει να ξερεις και να εχεις μαθει να αγαπας..


Συντομα σκεφτομαι να ξεκινησω ενα ντοκυμαντερ για την ελληνικη αγγλοφωνη σκηνη,σκεφτομαι να γραψω παντου ψυχη και αρχιδια,γιατι αν δεν τα εχεις μην παιζεις μουσικη γιατι σταματαει να λεγεται μουσικη αυτοματα,λεγεται θελω γκομενες λεφτα και δοξα..
Ειμαι επισης ο psycho soul sto poplie radio και τις τριτες τα μεσανυχτα ακριβως ξεκιναω να παιζω μουσικη,καινουρια η παλια,μουσικες με ψυχη και αρχιδια οπως το παρακατω τραγουδι...νικο η οκσικεμια σε ευχαριστω..

2 σχόλια:

RITUAL OF 1000 HIDDEN SUNS